Followers

muka legend,hati cute

oh oh oh
entry tarak kena-mengena langsung dengan title
pengaruh maharaja lawak betul
hahahaha

4th June 2011

okeyh okeyh..di sini ili nak cite pasal "MOVIE DATE" kit0rang..hari yang hanya ada zafifi & zafira SAHAJA!
hehehehe

pagipagi pegi times square..berlari ke sana..motif?nak kejar mcD breakfast punyer pasal..sampai je kat counter..terus order..eh..salah..queue dulu..pastu..service punyer lah lambat..perut dah meronta-ronta mintak diisi..aish..

hamek!makanan utk 2/3 perut


pastu..actually..before tu..g GSC dulu..aite..nama pun "Movie Date"..wajib lah ber"movie"..kan kan kan? okeyh..kit0rang tengok ce cite ce cite ni..


jenab separuh lawan magnet ladam kuda


haa~dapat gambaran di situ?yeah..we watched two movies..Pirates and X-Men..duadua movies ni superb..kit0rang suka gilak..ili sampai skrg rasa terkilan kenapa lah fahaman Magneto dgn Charles Xaviers @ Professor X ni lain..kalau tak..c0nfirm d0rang da form satu team yang..SUPERB!aish..(gelengpale)

gap between two movies..4hours..apa lagi..melepak je la kat times tu..aig0o..salah timing la plak..(tepukdahi)..entah bape kali tawaf mall tu..bape kali makan..bape kali turun naik lift..bape kali gak lah senyum sebab nak snap pix..takde koje..hahahaha..


mengantuk*yawn*

dipaksa dan terpaksa

sebelum movies start........................................................................................................


hantu makcik karipap


bersama mamat shulit(?)

settle movie pun dah malam..before balik..kan ada 7eleven kat times kan..kit0rang grab maggi cups..isi air panas..makan tepi jalan sambil di temani bulan,bintang dan HUJAN..last night was an awesome date eva!
kit0rang tak jumpa 2months..can y0u believe that?kental giler masing-masing..bile tak jumpa lama camtu..macam-macam cite kua..and tak sangka masa cepat je..tak cukup!s0bsobs0b..takpe takpe..nanti kita plan lagi eh bb..see y0u when i see you again..ILYSM..XOXO


pssttt..masa kua dating ni kan..ili pakai my first sew sew project!nanti ili buat entry lain eh :)

2 comments:

zafifi and zafira said...

wah...terbaek~kne blajar cmne nk edit pic...bru la nmpk smart...wlaupun xedit pic tetap smart gk orgnye..hehehe

ilizafira said...

euw..geli je okeyh..jangan nak over c0nfident sangat..wekkk..hahaha..tapi..tang blaja nak edit pix tu..amat digalakkan..chaiy0k!